Kaarten tribune muziekshow

Kaarten tribune

Het Muziekfestival Delfzijl 2022, inclusief het avondprogramma op de zaterdag (de grote muziekshow), is gratis toegankelijk.
Alleen voor een zitplaats op de tribune zal een vergoeding worden gevraagd om de kosten van de tribune te dekken.

Bij de grote muziekshow zaterdagavond 17 september 2022 is er voor het publiek heel veel ruimte aanwezig om (gratis) staand de indrukwekkende muzikale shows te aanschouwen. Op een zijde van het Molenbergplein zal een tribune worden geplaatst met ca. 600 zitplaatsen. Een zitplaats op de tribune met een comfortabele kunststoffen kuipstoel kost EUR 10 in de voorverkoop (excl. administratiekosten bij online-verkoop, t/m vrijdag 16 september 2022) en op 17 september 2022 EUR 12,50.

Algemene informatie tribune

  • Er zijn geen vastgestelde plaatsen op de tribune. Een bezoeker met een kaart voor de tribune kan zelf bepalen waar hij/zij zit. Maar wees uiteraard op tijd aanwezig voor de beste plekken.
  • Wel zullen een aantal stoelen gereserveerd zijn voor genodigden. De organisatie van het Muziekfestival Delfzijl zal op de tribune duidelijk aanwijzen welke stoelen dit zijn.
  • De tribune is vanaf 19.00 uur voor het publiek geopend.
  • Op de tribune geldt dat er niet mag worden gerookt.
  • Als koper van een tribunekaart gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kunt u hier inzien. 
  • Voor vragen/problemen e.d. over het bestellen van de kaarten voor de tribune bij het avondprogramma, kunt u contact met ons opnemen per e-mail via info@muziekfestivaldelfzijl.nl
Tribunekaart verkrijgen

Kaarten voor de tribune kunnen op drie manieren worden verkregen:

  • Voorverkoopadres
   Vanaf zaterdag 27 augustus 2022 t/m zaterdag 17 september 2022 kunnen kaarten voor de tribune worden gekocht bij Bloemenhuis Akkerman, Landstraat 21, Delfzijl. Kaarten bij het voorverkoopadres moeten direct worden betaald. PIN-betaling is mogelijk.
  • Op de dag zelf (zaterdag 17 september 2022)
   Indien er nog kaarten voor de tribune voorradig zijn, kunnen kaarten voor de tribune zaterdagmiddag 17 september 2022 in het centrum van Delfzijl worden gekocht bij onze informatie- en verkoopbalie op het kruispunt Landstraat/Poststraat en vanaf 18.30 uur zaterdagavond op het Molenbergplein. 
  • Online tribunekaarten bestellen (t/m vrijdag 16 september 2022)
   Online bestellen is nog steeds mogelijk, alleen kunnen we de kaarten (i.v.m. de korte tijd) niet meer post versturen. We zullen de kaarten klaarleggen in ons informatie- en verkooppunt op het kruispunt Landstraat/Poststraat. We kunnen u vragen om uw ID bij uitreiken.