Nieuws
Inschrijving Delfzielster Dweildag 2021 is geopend

De inschrijving voor de Delfzielster Dweildag op zondag 19 september 2021 is geopend. Zie hier voor alle informatie en het inschrijfformulier.

 
Geen Muziekfestival Delfzijl 2020 i.v.m. Corona-crisis

Dit jaar vindt het Muziekfestival Delfzijl niet plaats. De jubileumeditie van het Muziekfestival Delfzijl wordt verplaatst naar het weekend van 18 en 19 september 2021.

De Stichting Muziekfestival Delfzijl heeft dit besloten vanwege de grote kans dat de Corona-maatregelen nog tot ver dit jaar (2020) van kracht zijn. Ook de impact die de maatregelen hebben op de muziekverenigingen (die al sinds medio maart niet meer kunnen repeteren) en op het bedrijfsleven in Delfzijl en omstreken, maken het organiseren van het grote openlucht festival voor blaas- en slagwerkmuziek niet mogelijk.

Het bestuur hoopt dat in 2021 de situatie zodanig is hersteld dat het Muziekfestival Delfzijl weer kan worden gehouden.

 
Inschrijving Delfzielster Dweildag 2020 is geopend

De inschrijving voor de Delfzielster Dweildag op zondag 27 september 2020 is geopend. Zie hier voor alle informatie en het inschrijfformulier. 

 
Delfzielster Dweildag 2019 afgezegd wegens zeer slecht weer

Met een traan in het oog heeft het bestuur van de Stichting Muziekfestival Delfzijl het besluit moeten nemen dat de Delfzielster Dweildag 2019 op zondag 29 september 2019 NIET doorgaat.

De weersvoorspelling is zeer slecht met veel wind en veel (heel veel) regen. Onder deze omstandigheden kan de Delzielster Dweildag op zondag 29 september 2019 niet plaatsvinden. Naast dat iedereen klets- en kletsnat wordt, is ook de hele sfeer weg. Bezoekers zullen het massaal laten afweten en de sfeervolle aankleding kan niet worden opgehangen. Ook heel veel kraamhouders voor de braderie hebben al afgezegd. 

Let op: het programma vandaag (zaterdag 28 september) gaat WEL door, ook de grote muziekshow vanavond op het Molenbergplein. Voor bezoekers die op de tribune gaan zitten stelt de organisatie (gratis) een poncho beschikbaar.

 
Muziekfestival Delfzijl 2019

Het bestuur van de Stichting Muziekfestival Delfzijl heeft de 9e editie van het Muziekfestival Delfzijl gepland op zaterdag 28 en zondag 29 september 2019. 

 
Pagina 1 van 11